Rabarber eller klassiska mintsmaker?

I redaktionens senaste initiativ att utforska nya och spännande produkter har vi gett oss i kast med något som kanske inte förvånar många – vitt snus. Ett tobaksfritt alternativ som har tagit marknaden med storm och erbjuder en frisk twist mot den traditionella snusupplevelsen.

Genom att beställa hem olika varumärken online har vi haft möjligheten att utforska höstens fyra populäraste produkter: Swave Rhubarb Smash, On! Sweet Mint, Pablo Strawberry Lychee och Killa Bubblegum. Nedan kommer en beskrivning av upplevelser som vi på redaktionen upplevt i testet som genomfördes:

Vi börjar vår smakresa med Zyn Slim Cool. Denna produkt utlovar en sötsyrlig smakupplevelse och den levererar verkligen. Den doftande doften av rabarber möter oss direkt och när vi placerar den under läppen blir vi överraskade av en rund och välbalanserad smak. Det sötaktiga inslaget i kombination med det fräscha rabarberdraget skapar en härlig harmoni. En stark inledning på vårt vita snus-äventyr. Detta är en perfekt produkt för alla oss som ständigt går runt med en läsk i handen. Den här fräscha känslan som en kall läsk ger oss, upplevde vi även från denna produkt.

Nästa produkt på vår lista är On! Sweet Mint. Mint har länge varit en favoritsmak när det kommer till vitt snus, och On! har verkligen träffat rätt med sin Sweet Mint-variant. En uppfriskande känsla sprider sig omedelbart när vi placerar denna prilla under läppen. Den diskreta sötman tillsammans med den krispiga mintsmaken skapar en perfekt balans som håller i sig. Perfekt för dem som letar efter den klassiska mintupplevelsen utan tobak.

Att blanda fruktiga smaker med vitt snus är inget nytt, men Ace Superwhite tar det till en ny nivå. Doften av jordgubbar och litchi är lockande och när vi testar produkten blir vi inte besvikna. Den naturliga sötman från jordgubbarna blandas med den exotiska touchen av litchi på ett balanserat sätt. En härlig avvägning mellan de olika smakerna gör denna produkt till en riktig höjdare för fruktälskare. Denna tillsammans med nästa produkt är bland de starkare smakerna inom vitt snus. Pablo utmärker sig för att vara ett varumärke för de mer erfarna eller de som söker starkare snus.

Vi avslutar vår smakresa med Killa Bubblegum och NIXS. En produkt som väcker nostalgi med sin sötaktiga bubbelgumdoft. När vi placerar den under läppen överraskas vi av hur väl smaken fångar den älskade tuggummikänslan utan att överdriva sötman. Det är som att ta en resa tillbaka till barndomens godisskål, fast i en diskret och vuxen tappning och en stark känsla av nikotin som får oss att piggna till.

Vi vill dock betona att dessa ovanstående smakupplevelser enbart är våra och att varje individ tolkar smaker och nikotinhalt olika. Att testa olika produkter resulterar i en subjektiv bedömning och om man är intresserad är det bra att man själv kollar upp produktinformation och smakbeskrivningar innan man beställer hem en packe ZYN Slim Strong.

Med dessa fyra höstfavoriter har vi verkligen fått uppleva bredden och variationen av vitt snus. Från sötsyrliga smaker till uppfriskande mint och fruktiga smaker, det finns något för alla smaklökar. Det är tydligt att varumärken som Swave, On!, Pablo, Nico och Killa har lyckats erbjuda positiva och överraskande smakupplevelser genom sina innovativa produkter. Genom att beställa hem dem online har vi kunnat utforska denna spännande värld på ett bekvämt sätt och upptäcka nya sidor av snuskulturen. En resa som verkligen har gett oss en smakfull höst.